Korisnički servis – Pravo na odustajanje/Povraćaj robe

[vc_row][vc_column][vc_column_text]U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, obaveštavamo Vas da imate pravo da bez navodjenja razloga odustanete od ugovora u roku od 14 dana od dana kada Vam je roba isporučena.
Odustankom od ugovora oslobadjate se svih obaveza osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustanka od ugovora. Vaša izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada ste nam je poslali.
U slučaju odustanka od ugovora, procedura je sledeća:

Podaci firme:
Groove doo
PIB 112716486
MB 21725382

1. Na našu e-mail groovesrbijafitness@gmail.com, možete dostaviti Vašu izjavu o odustanku, ili popuniti i poslati Obrazac za odustanak od ugovora, koji možete preuzeti OVDE .
2. Nakon što primimo Vaš e-mail, prosledićemo Vam Dokumenta za povraćaj robe na Vaš e-mail, što predstavlja potvrdu o prijemu Vaše izjave o odustanku od ugovora.
3. Dostavljena dokumenta je potrebno da odštampate, iste popunite, obavezno potpišete (potpišete i pečatirate za pravna lica) i zajedno sa robom, pošaljete na adresu koju Vam Operater iz ON LINE prodavnice bude poslao na Vaš e-mail.
4. Paket koji sadrži robu za povraćaj je potrebno čvrsto upakovati i oblepiti samolepljivom trakom.
5. Proizvodi koji se vraćaju usled odustanka od ugovora moraju biti nekorišćeni, neoštećeni i zapakovani u originalnu ambalažu.

Kao kupac ne snosite troškove koji nastaju odustankom od ugovora, osim troškova poštarine koji proisteknu slanjem robe na našu adresu.

Sa naše strane se obavezujemo da ćemo, odmah po prijemu robe koja se vraća po osnovu odustanka od ugovora ili po prijemu dokaza da ste nam robu poslali, izvršiti povraćaj sredstava koja su uplaćena za vraćenu robu.
Da bi Vam izvršili povraćaj sredstava nepohodno je da roba za koju se vrši povraćaj novca, kao i popunjena i potpisana Dokumenta za povraćaj robe, budu dostavljena na adresu koju Vam operater iz ON LINE prodavnice pošalje na Vaš e-mail.
Ispravnost podataka unetih u Dokumenta za povraćaj robe, garantujete svojim potpisom, tj.pečatom.

Vaš Groove!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top