Sportska odeća

SPORTSKA ODEĆA BEZ KOJE NE MOŽEMO

Bilo da ste profesionalac ili se rekreativno bavite sportom sportska odeća je nezaobilazni deo garderobe u svačijem ormaru. Udobna, praktična i moderna sportska odeća je idealna za lagane šetnje, izlazak na kafu tokom dana, turistički obilazak ili posetu prijatelju.

Sportska odeća je do nedavno bila rezervisana za vežbanje u teretani ili na nekom od specijalizovanih terena, sve dok se taj trend nije promenio zahvaljujući svetskim zvezdama. Kada su Lady Gaga, Dženifer Lopez ili Jesika Alba prošetale u helankama ili trenerci, ovi delovi garderobe postali su deo svakodnevnog outfit-a.
Industrija sportske odeće je sve više usko specijalizovana, tako možete birati komade garderobe prema tome da li više volite kardio aktivnosti, grupne časove poput cross fit-a ili zumbe, jogu, pilates, trčanje ili laganu šetnju.

Zašto su helanke dobar izbor?

Helanke, koje najbolje ističu figuru nezaobilazni su deo sportske garderobe. Zavisno od aktivnosti kojom se bavite u ponudi Groove doo pronaći ćete različite modele.
Za one koji vole klasičnije modele, sa savršenim pripijanjem uz telo tu je model helanki koje obezbeđuju fantastican „push up“ efekat. Ukoliko ste pristalica isticanje trbušnih mišića i stomaka preporučujemo modele sa naglašenim pojasom kao što su Helanke Belt.

Klasični modeli helanki nosivi su i u opuštenim dnevnim kombinacijama, tokom šetnje ili u svakodnevnim aktivnostima.

Svi sportisti pa i profesionalci, ponekad osećaju nedostatak motivacije za vežbanje. Kada vaša omiljena muzika koja podstiče adrenalin zataji, tu su naše helanke koje sadrže poruke za motivaciju kako bi vas podsećale da nastavite i dostignete svoje lične rekorde.

Pored toga što su Groove helanke prilgođene svim vidovima sportskih aktivnosti, od vežbanja na spravama do grupnih časova fitnesa, za trčanje smo pripremili posebnu running kolekciju, kako mušku tako i žensku.
Kako bi i u teretani bili dobro i moderno obučeni uz sve modele helanki možete izabrati i adekvatan sportski grudnjak, top majicu, majicu sa dugim rukavima ili onu koja ima i kapuljaču, ako ne preferirate nošenje kačketa ili kapa.

Trenerka je idealna i za gradsku gužvu

Sportska odeća kupuje se namenski, pa ukoliko više volite aktivnosti poput joge ili pilatesa, vaša odeća mora biti nešto šira, odnosno dovoljno komotna kako biste mogli da izvodite različite pokrete.
U tu svrhu nosite trenerke u kojima imate potpunu slobodu pokreta. Dugačke pantalone ili trenerka odlične su za vežbe koje ne zahtevaju previše naglih pokreta, a ako praktikujete vrste joge koje podrazumevaju preznojavanje tu su helanke u tričetvrt verziji. Trenerke preporučujemo i za oni koji su ljubitelji vožnje bicikla.

Preporučljivo je da za zahtevnije aerobne aktivnosti nosite šorc i laganije komade sportske odeće, dok posle treninga obavezno morate imati kod sebe majicu dugih rukava ili duks, kako bi izbegli naglu promenu temperature tela.
Da ne gubite vreme, i da nakon treninga odmah možete produžiti sa zabavom ili nastaviti ispunjenje svojih dnevnih obaveza, uvek u svojoj sportskoj torbi pored peškira i sredstava za higijenu, nosite opremu koju ćete moći da presvučete-majicu ili duks.

Modeli majica, dukseva i sportskih panatalona modnog studija Gajić poslužiće vam i prilikom dnevnih šetnji, a sve u cilju da budete aktivni tokom celog dana.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top