O nama

Groove doo, prvi i jedini srpski brend specijalizovan za proizvodnju fitness opreme osnovan je 1995. godine kao porodični biznis. Iako danas prepoznatljiv i omiljen kao sportski brend, Groove doo je u početku je proizvodio odeću od trikotaže.
Kada počinjete od nule da stvarate, prvo krećete od resursa koje već imate, a u ovom slučaju bila je to stara štrikaća mašina, nasleđena od majke, kao i talenat za modu i šivenje. Da će šivaća mašina koju je majka dobila kao poklon na dan rođenja sina, osnivača Groove doo, imati veliku ulogu u porodičnom biznisu, nisu ni pretpostavljali. Dok je majka štrikala džempere, ćerka je još kao devojčica razvijala talenat za dizajn.
Prva mašina radila je ručno, pa je pokretni klizač bilo potrebno pomerati s leva na desno i do 20.000 puta dnevno, kako bi izradili svega nekoliko odevnih predmeta.
Od adaptirane garaže nastala je radionica modnog studija, iz koje su tada izlazili džemperi, rolke, kape i šalovi. Kao i sve dobre stvari, prvi komad fitness odeće, kreiran je iz potrebe za praktičnim, modernim i pre svega kvalitetnim sportskim komadom garderobe za popularne časove aerobika. Naime, porodica Gajić, Vesna i Mićo, oduvek su bili sportisti i zaljubljenici u fitness. U vreme kada u našoj zemlji nije bilo moguće kupiti modernu fitness garderobu, a ona koja je bila u ponudi koštala je čitavo bogatstvo, rešili su da naprave svoju sopstvenu liniju sportske odeće. Kupovinom sve većeg broja profesionalnih mašina, vizija se ostvarila, pa danas fitness odeću Gajić nose ne samo u Srbiji, već i u Evropi.
Prva prodavnica otvorena je 2002. godine u Čumićevom Sokačetu, tada popularnom mestu za šoping za sve one kojima su modni trendovi predstavljali imperativ. Od prve kolekcije naglasak je na vrednostima brenda: kvalitet, atraktivan dizajn i pristupačne cene.

Danas Groove doo, poseduje prodavnice na pet lokacija u Beogradu, nekoliko radnji u Srbiji, a od nedavno i internet prodavnicu gde možete pogledati aktuelnu ponudu proizvoda.

Tajna uspeha leži, pre svega, u našim zaposlenima koje smatramo širom porodicom, praćenju inovacija, predlaganju i prihvatanju novih ideja.

Zahvaljujući timskom radu, razmeni iskustava i uzajamnom poverenju, postali smo prestižna firma, koja se bavi dizajnom, proizvodnjom i prodajom odeće za sve vidove sportskih aktivnosti. Za potrebe fitness linije razvili smo i posebnu Dry Plus tehnologiju, koja omogućava povećanu zaštitu od spoljnih vremenskih prilika.
Zastupljenost robne marke na značajnim sportskim događajima, svetski fitness šampioni i poznati sportisti, rekreativci kojima je MSG omiljeni brend godinama unazad, motivišu nas da budemo bolji iz kolekcije u kolekciju kako bi opravdali ukazano poverenje.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top