Fitness odeća govori koji si tip ličnosti

Izbor fitness odeće, majice ili helanki koje nosite otkriva više nego što možete zamisliti. Trenerka koju ste izvukli iz ormana kako biste otišli u teretanu govori da ste nemarni ali i još nešto. Proverite koji ste tip vežbača…

Top majica, helanke, grudnjak – sve u tonu

Sve što ovaj tip devojke nosi na sebi pripada istoj modnoj kolekciji, a čak i gumica za kosu i flašica sa vodom su u istoj boji. Obično vežba na nekoj kardio spravi, ali kao da se uopšte ne znoji, jer i nakon pola sata njena top majica je i dalje suva. Helanke kao da su tek obučene, savršeno se pripijaju uz telo, a frizura se nimalo nije pomerila. Kada završi sa treningom presvlači se u potpuno novi set opeme: trenerka, duks, majica u tonu. Iako je često viđate u teretani budite sigurni  da ova dama nije tu zbog vežbanja. Ako nije plaćena od strane nekog brenda, ona želi da privuče pažnju i sigurno je metu već odabrala.

Muški šorc, dres do kolena

Niste mnogo visoki ali vam šorc u teretani visi ispod kolena, a majica izgleda kao da ste je pozajmili od košarkaša? Verovatno ste prvo pomislili da je reč o devojci koja je duboko u ozbiljnoj vezi ili je majicu, duks, i šorc pozajmila od starijeg brata. Varate se, ona je jednostavno opuštena i voli sve profesionalne sportove.

Top majica sa porukom

ženska majica fancyTop majice na kojima je proruka tipa „ Nisam singl, nisam u vezi, ali sam vezana za teretanu“ izuzetno su popularne i moderne. Ova devojka je na svim društvenim mrežama, vrlo je aktivna, izlazi samo na IN mesta i nosi isključivo stvari u trendu.

Crne helanke, klasična majica

Nosite uvek crne helanke, malo rastegljene pozadi, pa vam se donji veš gotovo u potpunosti ocrtava i klasičnu majicu. Ovakav izbor govori samo jedno – devojka je prezaposlena osoba, ima jako malo vremena za sebe ali i dovoljno savesti da ne zapostavlja svoje telo. Verovatno užurbano radi kardio na biciklu, potom tri vrste vežbi po 15 ponavljanja i nestaje užurbanim koracima.

Lokica stil

Viđate je sa trakom oko glave, helankama u boji a triko je neizostavan? Ako nije bivši član Lokicine grupe, sigurno je obožavateljka filma Flash dance ili ima nikad prevaziđenu želju da bude balerina. Van teretane, srešćete je u pozorištu ili biblioteci.

Prekratak šorc, top iz koga kipi

Ona sve ostavlja bez daha, smeši se i pri izvođenju najtežih vežbi, obavezno radi čučnjeve i slika se po million puta. Selfi sa savršenom figurom naći će se na njenom Instagram profilu, koji verovatno ima već godinama. Ne mrzite ovu devojku, verujte da joj je dobar izgled posao.

Šminka i roze komplet

Helanke su pink, majica je tamnija pink, došla je sa duksom vezanim oko struka? Ima vrlo upadljivu šminku, ten je besprekoran, rumenilo osenčeno kako treba, maskara vidljiva, a na usnama nosi blagi sjaj. Ukoliko nije tek stigla sa posla, ova devojka pored izgleda ima još neki cilj.  Pritajeno je zaljubljena u svog ličnog trenera pa joj ne zamerite više slojeva maskare.

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top