SEKSIPILNA TWERKERKA IZ SRBIJE: Zavidi joj i Kim Kardašijan!

Helanke se nose poslednjih vekova a možete ih videti uvek i svugde. Često kao sporedni deo garderobe, deo koji upotpuni  outfit, sa kojim se slaže ova i ona košulja i tako je bilo sve dok helanke nisu izbile u prvi plan, odnosno dok ih nešto nije doslovno „protreslo“! Lepo je videti zgodno žensko telo u helankama, ali ništa nije toliko privlačno kao demonstriranje veština twerka u uskoj sportskoj odeći koja ističe obline.

Jedna od glavnih zabluda kada se govori o twerku je tvrdnja da belkinje iz anatomskih razloga ne mogu biti dobre u tome. Ukoliko i ima više igračica drugih rasa koje se time bave i vešte su, razlog  je isključivo kulturološki. Kažu da zadnjica mora biti zategnuta i pozamašna, ali to je samo vizuelni efekat koji predstavlja mali deo utiska. Radi se minimalno o talentu, mnogo o vežbi, a najviše o strasti.

LOW Z U MODNOM STUDIJU GAJIĆ

Modni Studio Gajić uvek je u skladu sa trendovima, pa smo ovaj put pozvali jednu od najpoznatijih twerkerki u Srbiji, da na licu mesta izvede svoju tačku. LOW Z dugogodišnja je korisnica sportske opreme Gajić, i najviše voli da svoju tačku izvodi u helankama i šortsu. Za časove ove vrste plesa preporučuje da pogledate preko sto vrsta helanki MS Gajić i sigurno ćete pronaći nešto u čemu ćete se osećati dovoljno seksipilno i privlačno.

Dakle, helanke i twerk neizostavno idu zajedno, i verovatno se pitate da li je reč o sportskoj disciplini, plesu, zabavi ili je u pitanju nešto drugo. Booty dance ili twerk, zaopravo je vid plesa. Možda vas ovo čudi jer se čini da nekim twerk pokretima i vratolomijama bukvalno treba dozvola kiropratkičara, no ovaj vid plesnih pokreta lako je primenjiv na gotovo sve popularne mužičke trendove.

Kada zamislite sportsku odeću asocijacije su uvek na trčanje, teretanu, jogu ili pilates. Iako svi ovi vidovi vežbanja deluju na vaše psihofizičko zdravlje, na vaše samopuzdanje, povećanje seksipila i osećaj privlačnosti najbolji učinak ima ples.

Booty dance ili booty work, sam pokret guzom,  može se  upotrebiti, uz manja prilagođavanja u koreografijama od orijentalnog plesa do hiphop densa.

KOLIKO JE TWERK ZAHTEVAN?

U ovoj disciplini 90 % pokreta izvodi se guzom. Pri tom naglasak nije na veličini pozadine već upravo an veštini. U svoj performans, koji će vas verujem ostaviti bez daha, igrači ubacuju gimanstičke pokrete, stoj na glavi ilipokrete modernog baleta.

Botty dance podrazumeva pre svega booty pop, odnosno, isturanje zadnjice, booty shimmy, odnosno, shimmy same zadnjice, maya u svim položajima, one cheek at the time i još puno kombinacija.

Ono što je zanimljivo je utisak koji twerk ostavlja. Može biti erotičan, senzualan, delovati kao zahtevno gimnastičko takmičenje ali i izuzetno vulgaran. Opšti vizuelni utisak zavisi od izvođača ali i „oka posmatrača“.

Twerk jača i oblikuje mišiće nogu i zadnjice, leđa, doprinosi fleksibilnosti mišića, a injekcija seksipila i samopouzdanja koja  sledi je neverovatna.

SAVET ZA BUDUĆE TWERKERKE

Ukoliko počnete sa vežbanjem ove discipline, budite strpljivi, pokreti se uče sporo i to vas može u početku obeshrabriti. Važno je da se opustite i prepustite ritmu.

 

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top