RUNNING KOLEKCIJA MODNOG STUDIJA GAJIĆ

Nova Running kolekcija modnog studija Gajić namenjena muškoj i ženskoj populaciji, izrađena je od poliamida sa dodatkom elastina.

Žene po nekom nepisanom pravilu mnogo više obraćaju pažnju od muškaraca kada je izbor odeće u pitanju, poštuju modna pravila, slaganje artikala i boja. Ipak, kod kupovine sportske odeće čini se da oba pola pridaju podjednak značaj izboru garderobe. Svakako nije reč o nekom posebnom fetišu već o neophodnosti pametnog izbora namenske sportske odeće, kako bi vaš trening bio efikasniji.

Jedno od osnovnih pravila koja morate poštovati je udobnost, kvalitet materijala od kojih je sportska odeća napravljena, ali i tip treninga za koji je koristite Imajte na umu da se odeća za pilates, jogu, aerobic ili trčanje razlikuje.
zena trcanje
Za trčanje važno je da birate odeću od sintetičkih materijala, jer ona propušta znoj, dok pamuk zadržava vodu, pa ne samo da ćete biti mokri već ćete se osećati tromo i teško.
Kako je jedan od imperativa sportske odeće udobnost, nova running kolekcija u potpunosti prati liniju tela, pružajući slobodu pokreta. Nema iritantnog stezanja koje stvara neprijatnost i tragove na koži.

Kod kreiranja ove sportske garderobe vodili smo računa o punom prijanjaju artikala uz telo, bez suvišnih šavova prilikom šivenja.

Running kolekcija sa specijalnom DRY PLUS tehnologijom

Celokupna Running kolekcija rađena je u DRY PLUS tehnologiji na čijem usavršavanju radimo duži niz godina.
DRY PLUS TEHNOLOGIJA omogućava trkačima održavanje optimalne temperature tela u različitim vremenskim uslovima. Brzim sušenjem onemogućava zadržavanje znoja na tkanini, a samim tim poboljšava efikasnost treninga.
Sportsku odeću za trčanje treba birati i prema vremenskim uslovima, pa smo spremili majice i šorceve za vrele letnje dane, nešto duže za proleće i ranu jesen, a poseban deo running kolekcije posvećen je trčanju u zimskim uslovima.

Set sportske odeće za muškarce

Muška running kolekcija pruža svu potrebnu opremu za trčanje u toplim i hladnijim uslovima. Majice running kolekcije napravljene su od poliamida i elastina sa naprednom DRY PLUS tehnologijom. Koža sve vreme diše jer se znoj ne zadržava na koži.

muske helanke
Ukoliko na trčanje nosite šorc, kako bi izbegli iritaciju kože i crvenilo, obavezno nosite kvalitetan sportski veš.Modni studio Gajić je napravio savršeno rešenje “2 u 1” biciklistički šorc, koji omogućava neometano kretanje pri najvećim naporima i trčanju na neravnim terenima.

Za one koji vole duže varijante napravili smo muške helanke u tri modela: helanke G, helanke running i muški model sprint. Smanjuju otpor vazduha a idelane su za sve vrste treninga, bilo da volite duže trase ili brzo trčanje na kraćim relacijama.

Kad su temperature napolju u padu važno je da se obučete slojevito. Preko majice dovoljno je obući duks koji zadržava toplotu tela, ali tako da koža ispod i dalje neometano diše.

Specijalni dodaci za žene koje vole intenzivne treninge

Kada je reč o ženskoj running kolekciji, veoma važan komad sportske odeće naročito za trčanje i kardio aktivnosti je sportski grudnjak ili kvalitetna top majica. Materijali specijalizovani da čvrsto drže grudi i ne stvaraju pritisak, omogućavaju da vam trčanje bude ugodnije.

U našoj kolekciji pronaći ćete nekoliko modela top majica, a za trčanje u večernjim časovima ili na nižim temperaturama tu su majica dugih rukava ili posebno napravljena majica sa kapuljačom ukoliko ne praktikujete nošenje kačketa ili kape.

Ženske helanke različitog dizajna napravljene su uz strogo uvažavanje linije ženskog tela sa “push up” efektom. Dry fit tehnologija kod ovih modela zadužena je za nesputano disanje kože, tako da možete biti sigurne da će osetljivi delovi tela sve vreme treninga biti suvi, bilo da trenirate napolju ili u sportskoj sali.

Uz paket sportske odeće Gajić, garantujemo dostizanje punih potencijala, a vaše je samo da se pokrenete i krenete u akciju.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top