Šta je DRY PLUS tehnologija?

Kada je reč o odevnim predmetima, važi pravilo da je najbolje kada su od prirodnih materijala, ali kod sportske odeće to nije slučaj. Većina prirodnih tkanina se prilikom pranja skuplja, naročito ako perete na visokim temperaturama, pa ono što ste kupili, ubrzo može postati malo i neupotrebljivo. Pre nego počnete da paničite da ste se ugojili i odmah pohrlite u kupovinu pročitajte par saveta kako da kupujete pametno.

Kako je tehnologija izrade sportske odeće napredovala, sada većinom nosimo helanke i majice na kojima piše DRY PLUS, DRY FIT, DRY SLIM, ali šta to zapravo znači?

Majice, trenerke, helanke – vrlo je važno da budu udobne, da omogućuju veliku slobodu pokreta, ali i izdržljivost. Kako se vaša sportska odeća ne bi skupila, pa od M dobili S veličinu, kupujte proizvode napravljene od poliestera, poliamida, veštačkih materijala kao i one koji sadrže elastična vlakna.

Sportska odeća mora omogućavati koži da diše, ali istovremeno mora štititi od vetra i vode, tako da propušta vazduh i vlagu, a ostaje suva.

DRY PLUS tehnologija je napredan proces proizvodnje sportske odeće modnog studija Gajić, namenjene svim vrstama sportskih aktivnosti. Helanke, majice, šortsevi, trenerke napravljene u ovoj tehnologiji pružaju prijatan osećaj na koži, ostaju suvi nakon nekoliko sati trčanja, i što je najbolje izuzetno su izdržljivi pa ih možete koristiti duži niz godina, a uvek izgledaju kao novi.

Ukoliko nosite DRY PLUS šortseve ili helanke prilikom treninga, osećaj prijatnosti, činjenica da se znoj ne zadržava na koži, kao i savršena lakoća, uticaće i na poboljšanje vaših rezultata. DRY PLUS odeća pruža savršen osećaj prijanjanja uz telo, a pri pokretima je gotovo i ne osećate.

Materijali DRY PLUS tehnologiije

Modni studio Gajić koristi pri izradi sportske odeće kombinaciju poliamida i elastina. Kod DRY PLUS tehnologije jako je bitno istaći poboljšanu zaštitu od spoljnih vremenskih prilika, kao što su vetar ili sunce. Modeli majica, helanki i šortseva, izrađeni su u inovativnom dizajnu, moderni i u potpunosti prate liniju tela.

Zašto kupovati sportsku odeću DRY PLUS?

Pamuk ima izuzetnu moć upijanja ali nije preporučljiv za trčanje ili izuzetne fizičke napore. Nakon treninga u pamučnoj majici, možete je cediti kao da je tek oprana, a tokom vežbanja osećate će se tromo i teško, kao da na ramenima imate dodatu težinu.

Upravo suprotno, DRY PLUS tehnologija i poliamid kao materijal od koga je sportska odeća modnog studija Gajić napravljena omogućavaju isparavanje znoja, gotovo da materijal diše, a vazduh u potpunosti cirkuliše kroz materijal. Ne samo da ćete tokom vrelih letnjih dana biti suvi već ćete osećati i blago hlađenje kože.

Način održavanja

Modni studio Gajić predlaže da sportsku odeću pravljenu u DRY PUS tehnologiji perete u hladnoj vodi, upotrebom samo deterdženta. Obavezno ih izvrnite na unutrašnju stranu i perite kao regularan veš u boji. Ukoliko imate tu mogućnost sportsku odeću sušite na otvorenom, gde postoji strujanje vazduha ili izvor svetlosti. Nikada ne koristite peglu na odeći napravljenoj u DRY PLUS tehnologiji, a ukoliko ima potrebe za ispravljanjem sitnih nabora i ivica, koristite jači sprej vode.
Više informacija o održavanju sportske odeće možete pronaći ovde.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top