Trenerka, za svaki Dobar dan!

Trenerka je kao odevni predmet izašla iz mode za šetnju po gradskim ulicama, ali je i dalje neizostavni deo outfita kada je reč o uživanju u prirodu, putovanjima, treningu, odlasku u posetu kod prijatelja ili na piće u kafić u kraju. Jedno je sigurno, trenerke poseduju apsolutno svi, i stari i mladi, a viđamo ih u različitim kombinacijama.

Donji deo trenerke omiljen je poznatim rep muzičarima ali i predsedniku Rusije,Vladimiru Putinu, koji često prilikom svojih napornih treninga nosi upravo trenerku.

Praktična i udobna a ukoliko je i dobrog kroja, trenerka je kao stvorena za sportsko elegantne kombinacije.

Trenerke se najčešće prave od prirodnih materijala, ali koriste se i veštački. Ako je nosite dok vežbate, najbolje je da izaberete one koje su napravljene od kombinacije materijala.

Modni Studio Gajić u svojoj ponudi ima veliki izbor muških i ženskih trenerki, koje u svom sastavu imaju pamuk u najvećoj meri, poliester i malu količinu elastina. Pamuk kao prirodni materijal manje iritira kožu, i pruža osećaj udobnosti tokom celog dana, a da vaša trenerka ne bi izgubila oblik i boju, posebno na delovima koji se savijaju i istežu kao što su npr. kolena i laktovi, u izradi je upotrebljen i manji deo veštačkih materijala.

Trenerke od pamuka nisu pogodne za trening po toplom  ili kišnom vremenu, jer kada se nakupe znojem ili vodom, postaju teške, pa će i vaše kretanje biti otežano.

Ubacivanjem veštačkih materijala u izradu, Modni Studio Gajić je dizajnirao trenerke koje se manje gužvaju, izdržljivije su, propuštaju isparenja iz kože i jednostavnije se održavaju.

Ženska kolekcija trenerki

Ženska kolekcija Modnog Studija Gajić sadrži modele trenerki za svačiji ukus, bilo da želite da vežbate u njima ili spadate u osobe koje pre svega cene udobnost pa se trenerke ne odriču ni u svakodnevnim situacijama.

Ukoliko ne preferirate da nosite helanke u sportskoj sali, uži modeli trenerki idealni su za vas, prijanjaju uz telo samo u predelu listova, dok su nešto širi u gornjim delovima.

Model Casual namenjen je onima koji vole opuštene kombinacije u svakodnevnim prilikama, dok model Bell sa izuzetno širokim nogavicama, možete nositi na časove zumbe ili hip hopa.

Ukoliko volite da se razlikujete, Model Keep Practicing  sa istaknutim strukom i zanimljivim vezivanjem na članku je pravi izbor za vas. Model Track možete koristiti dok obavljate svakodnevne aktivnosti ili šetate u prirodi, a kako je izuzetno modernog dizajna prilagođen je nošenju u više kombinacija.

Zavisno od vaših potreba u Modnom Studiju Gajić možete pronaći trenerke samo od pamuka i prirodnih materijala ili mešavinu sa veštačkim materijalima pogodniju za naporne fizičke aktivnosti.

Muška kolekcija trenerki

Muški pol je jednostavniji kada je reč o izboru garderobe, a kao najvažniju stvar kod odevanja uvek će istaći udobnost i praktičnost. Možda je upravo to razlog zbog koga muškarace jako često viđamo u trenerkama.

Bilo da je reč o odlasku u teretanu, na mali fudbal, partiju basketa sa drugarima ili pivo, muškarci se ne odriču trenerki.

U muškoj kolekciji pronaćićete model MSG, izrađen u kombinaciji pamuka, polisetera i elastina. Izuzetno su prijatne za nošenje, a možete ih pronaći u crnoj ili sivoj boji.

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top