TOP 5 NAJBOLJIH YOU TUBE KANALA UZ KOJE ĆETE POSTATI FIT

Na listi izgovora zakletih protivnika vežbanja i onih koji sa zdravim životom počinju svakog ponedeljka, rame uz rame sa „Nemam vremena“ nalazi se i onaj „Ne znam koje vežbe da radim“.

Pod uslovom da smo ostale izgovore tipa – Nemam sportsku opremu i odgovara mi da vežbam baš u vreme kada teretana ne radi izbrisali, ostala su nam navedena dva. Napredkom tehnologije, potreban vam je samo računar, internet konekcija, klik na neki od YouTube kanala i prostor u sopstvenom domu pa možete vežbati kad god poželite i to sa najboljim trenerima sveta.

Kako bi vam olakšali pretragu, izabrali smo za vas pet najboljih Youtube kanala pomoću kojih možete kreirati sami svoj trening.

Pre nego počnete sa vežbanjem kod kuće, potrudite se da nabavite kvalitetnu strunjaču za vežbanje, nekoliko rekvizita dostupnih u većini prosečno opremljenih sportskih radnji: tegove od 3 do 5 kilograma, pilates loptu, trake za istezanje ili TRX. Osigurajte se da vas niko neće ometati bar sat vremena, isključite telefon i postavite flašicu sa vodom u blizini.

BE FIT

Jillian Michaels, osnivač Be Fit kanala, jedna je od najpoznatijih američkih trenera, popularna je i po brojnim nastupima na televizijskim kanalima širom sveta, U serijalu The Biggest Loser, pokazala je izuzetnu čvrstinu, dar za motivaciju i sjajne rezultate.
Svake nedelje na BeFit kanalu naći ćete nove vežbe i video snimke, a ukoliko želite da pojednostavite pretragu, izaberite neki od programa kao što su 30 Days Fat Burn ili 90 Days Challenge.

ZUZKA LIGHT

Prilično visoko drugo mesto na listi najboljih YouTube kanala zauzima Zuzka Light, nekadašnji partner u poularnom TV show Body Rock. Ukoliko volite kreativno vežbanje i trudite se da istopite kilograme, na njenom kanalu pronaći ćete vrlo korisne kratke video priloge za svaki deo tela. Osnovna ideja su kratki ali vrlo intenzivni setovi vežbi koji će vam ubrazati puls do maksimalnih granica.
Na njenom sajtu pronaći ćete korisne recepte za zdrave obroke pa vrlo lako možete napraviti i plan ishrane.

TONE IT UP

Karen i Katrina vode ovaj vrlo poularni kanal i gotovo sve vežbe izvode zajedno, pa će vam vežbanje izgledati kao da imate društvo. Njihovi aktuelni video prilozi pripremiće vaše telo za bikini sezonu, a ovde možete pronaći korisne savete za bilo koju mišićnu grupu koju želite da vežbate. Tone It Up donosi različite programe, a sa njima možete vežbati na plaži, u teretani ili u vašoj sobi.

BOOYA FITNESS

Booya fitness nudi vam razne programe, koje možete birati prema trenutnom raspoloženju ili stepenu umora. Ovde ćete pronaći zanimljive pilates ili kardio kik boksing treninge, a ukoliko više volite da plešete te uz dobru muziku a istovremeno oblikujete i telo, ovo je pravo mesto za vas.

BLOGILATES

Kesi Ho je simpatična pilates instruktorka koja na sjajan način spaja vežbu i zabavu pa ćete se sigurno odlično i zabaviti dok radite vežbe! Ukoliko niste ljubitelj skakutanja, ni bilo kavih aerobnih aktivnosti, te više želite da se zategnete i postignete definiciju mišića, Kesi je trener za vas.
Koloritni i zanimljivi video snimci sigurno će vaše vežbanje učiniti zanimljivim, a instruktorka osim vežbi daje i odlične savete kako da se zdravo hranite!

2 thoughts on “TOP 5 NAJBOLJIH YOU TUBE KANALA UZ KOJE ĆETE POSTATI FIT”

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top