TOP 5 FITNESS APLIKACIJA KOJE ĆE VAS DOVESTI U ŽELJENU FORMU

Nemate vremena za teretanu? Fitness treneri su vam preskupi, a omiljeni izgovor za neaktivnost je da ne znate koje vežbe treba da radite? Imamo rešenje za vas! Danas svako poseduje pametni telefon, a sigurni smo i da imate bar nekoliko instaliranih aplikacija, bilo da je reč o društvenim mrežama, vremenskoj prognozi, horoskopu, omiljenom sajtu za onlajn kupovinu. Sve što treba da uradite kako bi svoje telo doveli u vrhunsku formu i mogli da pratite napredak je da instalirate neku od aplikacija koje vam preporučujemo, a koje su dostupne na IOS i Android platformi.

Pomoću apliikacija možete vežbati kod kuće ili u teretani. Ukoliko ste individualac,  volite da vežbate u komfornoj sportskoj odeći, dok gledate TV ili slušate omiljenu muziku, putem aplikacija možete izabrati programe vežbi za koje vam nisu potrebni rekviziti i komplikovane sprave.

Odaberite omiljenu fitness garderobu, helanke, top majicu, patike i neka vaš telefon bude personalni trener na dohvat ruke.

Runtastic Six Pack Abs

Photo: Runtastic
Photo: Runtastic

Izvajani mišići na stomaku zahtevaju mnogo predanog rada, kardio treninga i pre svega pravilnu ishranu. Iako ih nećete dobiti za 10 dana vežbanja, ova aplikacija će svakako pomoći da zategnete stomak i definišete struk. Kada se ulogujete na aplikaciju, unosite svoje podatke o polu, visini i težini a potom možete izabrati trenera. Danijel i Andži su tu da vam pomognu da sve vežbe izvodite pravilno, a možete se odlučiti za najkraći program od 10 ili najduži od mesec dana.

Strava Running and Cycling

Strava je namenjena onima kojima su aktivnosti na otvorenom omiljene. Bilo da volite trčanje ili biciklizam, Strava će vam  pomoći da pratite vreme, pretrčane relacije i tempo na svakom treningu. Ukoliko imate izražen takmičarski duh, a nemate partnera za trening Strava je prava za vas. Podaci svih registrovanih korisnika iz celog sveta su javno dostupni pa možete pronaći takmičara sa kojim ćete upoređivati rezultate.

Pump Up

Photo: Pump Up
Photo: Pump Up

Pravi fitness community! Pump Up je zapravo mešavina Instagrama i Facebook-a za ljubitelje vežbanja. Ovde možete postaviti svoj profil, pratiti trenere i vežbače, upoznati se sa novim fitness modnim trendovima, pronaći savete o zdravoj ishrani, ali pre svega biti u kontaktu sa ljudima zainteresovanim za fitness iz celog sveta.

StrongLifts 5×5

Ova aplikacija namenjena je onima kojima je prioritet trening sa težinama. Kada otvorite svoj profil, i setujete podatke o visini i težini, dobićete kratak test, sa nekoliko osnovnih vežbi i pitanje o težinama koje ste do sada podizali kao i o broju serija ponavljanja. Aplikacija vam potom daje preporuku za naredne treninge, kao i trajanje pauze između vežbi u cilju što boljeg  napretka. Za samo mesec dana korišćenja ove aplikacije, primetićete značajnu promenu u ogledalu.

Endomondo

Savršen način da kontrolišete koliko se zapravo krećete! Putem GPS-a Endomondo prati svako vaše kretanje ili pretrčane relacije. Možete pratiti koliko kilometara ste hodali, takmičiti se sami sa sobom ili pronaći prijatelja sa kojim ćete se nadmetati. Na osnovu vašeg trenutnog fitness nivoa, i ciljeva koje planirate da osvarite aplikacija, preporučuje plan vežbanja i obaveštava vas koliko ste napredovali, da li treba da pojačate tempo ili ste na pragu ostvarenja ličnog rekorda, pa možete preći na novi nivo.

1 thought on “TOP 5 FITNESS APLIKACIJA KOJE ĆE VAS DOVESTI U ŽELJENU FORMU”

 1. Wow, wonderful weblog format! How lengthy have you ever been blogging for?
  you make running a blog glance easy. The entire glance of
  your web site is wonderful, let alone the content!
  You can see similar here dobry sklep

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Scroll to Top